Restauracja Regionalna to przede wszystkim lekki, sielski klimat i zapach świeżych ziół. Taka atmosfera podczas posiłku gwarantuje dobry dzień! Podajemy tu śniadania i obiadokolacje w formie bogatych bufetów szwedzkich. W sezonie wysokim posiłki urozmaica wyspa Live Kitchen, w której nasz kucharz przygotuje na Twoich oczach pyszne naleśniki, omlety, makarony czy risotto według Twoich preferencji - dokładnie takie jak lubisz!

Każdego dnia proponujemy Gościom świeże, pełne pomysłów bufety szwedzkie. Uznanie o nich wyraża 98% Gości wg Google. Nasze śniadania wyróżnia menu zmieniające się... każdego dnia! Wśród propozycji śniadaniowych mamy kilka autorskich dań niespotykanych w innych hotelach, w tym słynne Jajka à la Bursztynowy z sekretnym sosem. Na bufecie śniadanoiwym każdego dnia znaleźć można świeże warzywa i owoce, pasty, wędliny i ryby wędzone, świeże smoothie bezcukrowe, strefę musli i płatków. Nie zabraknie lekkich deserków śniadaniowych (takich jak uwielbiana przez Gości owsianka z espresso i prażonymi orzechami) czy stanowiska przygotowania parzonej herbaty premium.

Lokalne produkty u nas nie są tylko pustym sloganem. Szczycimy się własnym, ekologicznym gospodarstwem rolnym zlokalizowanym w Bobrowiczkach i Pieńkowie. Używamy wyłącznie jaj z wolnego wybiegu i ekologicznych, a miód w plastrach dociera do nas z lokalnej pasieki.


Od 2021 roku w hotelowej kuchni sami przygotowujemy doskonałe konfitury i przetwory, a w wolnych chwilach wędzimy dla was ryby i wędliny.

Te wszystkie produkty pozwalają nam przygotowywać śniadania, dla których wielu Gości odwiedza nas nawet kilka razy w roku! Mamy nadzieję, że wkrótce będziemy mogli gościć Ciebie wraz z rodziną!

PRODUKTY NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI
Lorem ipsum dolor sit amet
Lorem ipsum dolor sit

Każda obiadokolacja to pyszna domowa kuchnia, w hotelowym wydaniu i... z lokalnym twistem.  Codziennie zaskakujemy Gości nowymi daniami i zupami. Zjecie u nas dobrze znane i lubiane zraziki czy gołąbki, a także znakomite indyjskie zupy, dania kuchni amerykańskiej, meksykańskiej czy libańskiej. Codziennie serwuejmy również pełnowartościowe (i naprawdę smaczne!) posiłki wegańskie.